Hej hej bloggen. Nu var det ett tag sen jag skrev här sist, men tänkte göra ett nytt försök!

Jag kan börja med att säga att mina sjukdomar psoriasis och hypotyreos är i stort sett som bortblåsta! Detta tror jag främst beror på att jag börjat äta bättre samt träna. Jag har även solat en del i sommar och det har definitivt hjälpt mot psoriasis.

Min träning

Jag har kört ett gymprogram från PT_Sverige. De är väldigt sjysta och gör allt för att man ska lyckas! Jag tränar gym 4 ggr i veckan och kondition 2.

Jag har börjat handla kosttillskott på MMSports och jag har även köpt lite träningsutrustning därifrån. Bland annat ett träningsbälte och lyftarskor. Det hjälper mig mycket vid tunga lyft kan jag säga!

Jag funderar även på att beställa en viktväst. Jag har läst på denna sidan om 20kg västar som verkar alldeles lagom. Då kan man jogga och springa samt göra chins, armhävningar osv.

Arbetslös…

En tråkig grej är att jag som många andra blev drabbad av Corona i våras och förlorade jobbet 🙁 Det är trist men jag har lite online jobb som gör att jag klarar mig rätt ok änsålänge. Men vi får hoppas på det bästa framöver!

Det var allt för denna gång, ska försöka uppdatera lite oftare nu!