Många som äger hus ser sommaren som en högtid där man äntligen får ta tag i de där sakerna som man skjutit upp hela året, som att t.ex. måla om huset. Med andra ord – det är under ens semester som man ska hinna att reparera skador, bygga upp allting på nytt,rätta till de fel som man gjort under sommaren för att slutligen fixa till detaljerna man alltid drömt om.

Jag tänker inte dissa dig, det är en fin tanke och så vidare… Men tycker du verkligen att du har tid för allt det där? Kan du ens få till det i praktiken? För många är det inte bara att tralla ner till lokala färghandlarn och börja måla, det krävs en hel del arbete, något man kanske inte vill göra på sin semester.

Man får inte heller glömma att din semester är begränsad, beroende på jobb så har man väl ca 1 månad på sig att få någonting gjort. Glöm inte bort att vi bor i Sverige också och att vi troligtvis har den kortaste sommaren i hela världen. Målar man om sitt hus får man räkna med tre saker:

  • Det kommer ta en väldans tid att slutföra jobbet

  • Du är beroende av bra väder

  • Du kommer få betala mer än vad du anar

Ska du måla ditt hus i Stockholm så är det också troligtvis att du kommer hyra en byggnadsställning, redan här kan jag säga stop. Det är inte billigt att hyra byggnadsställningar och personerna som äger dem är väl medvetna om detta. Semestertiden är en guldgruva för dessa företag, då du är knappast ensam om att måla om hela huset under din semester. Hittar du en byggnadsställning för en bra peng under sommaren kan du gärna skriva det här!

Varför det är billigare om du anlitar en målare i Stockholm

Så om vi ska summera det hela, kommer den där sommardrömmen du tänkt på hela vintern inte bli av. Att bara få stå utan tröja i solen en varm sommardag, öl i ena handen och pensel i andra. Att måla om huset i lugn och ro och för en billig peng. Hah!

Tro mig, det kommer förvandlas till en mardröm där du är konstant stressad över hurvida du kommer bli klar tills sommarens slut eller inte.

Anlitar du en målarfirma i Stockholm så kan du tillämpa ROT avdraget och på så sätt dra av hela 30% från deras arbetskostnad. Du får alltså 30% av på ett redan pressat pris, vad finns det att inte gilla med det? Precis, ingenting.

Anlita därför dem bästa i branschen: http://dinmålarestockholm.net