Hej alla, ville bara säga att har inte varit närvarande under en längre tid för min el har varit helt kaputt.

Jag reste utomlands i slutet av maj i typ 2 veckor, besökte Paris med min tjej och det var helt underbart. Vi drack vin, testade våghalsig mat som sniglar och hade massa romantiska middagar osv. Eiffeltornet var riktigt fint också!

När vi kom hem så märkte vi att vår el hade slutat att fungera, ingenting gick att slå på, varken TV:n eller lamporna. Eftersom vi skulle bort igen om 2 dagar så orkade vi aldrig ta tag i problemet utan vi bara lät allting vara avslaget, var rätt skönt på ett sätt ändå.

Men nu när vi är hemma igen så kände vi att det var dags för att få tillbaka elen. Jag menar, man kan inte bo i Södermalm och vara utan el eller hur? Jag känner en god kollega till mig som jobbar med massa duktiga elektriker i Södermalm, ni kan spana in dom här om ni vill.

Hur som helst så ringde jag upp dessa och så kom dom och hjälpte mig. Det visade sig att på något konstigt sätt så hade hela vårt elsystem kortslutit sig. Det var alltså ingenting vi hade gjort, eller det kunde också vart en biverkning av för många saker som var i kopplade på samma gång sa elektrikern men jag tror inte på honom, för vi har haft tusentals grejer inkopplade i flera år nu utan problem. Hur som helst så fixade han problemet, det tog honom några dagar men det var verkligen värt.

Nu kan vi äntligen leva som civiliserade människor igen och äta riktig mat, man tröttnar på snabbmat rätt snabbt ska jag säga dig, speciellt om man äter det varje dag till frukost, lunch och middag.

Men nu när nätet är tillbaka och så hoppas jag att kan börja blogga igen på riktigt! Ha det bra allihopa så hörs vi snart igen!