Lite pengar och foto


I fredags hade jag världens fotograferingsdag. 6 stycken fotades och det kom in lite pengar, riktigt kul faktiskt. Kan ju säga att jag var riktigt trött efter det så jag stack till Frida för att kolla på Tjenare Kungen med fina vänner och en chipspåse, underbart. Idag är det måndag och denna veckan har jag prov, inte kul. Men till helgen för vi RIKTIG fest!! Ha det bäst!

Darjys och pinglor


Hej! Igår var det en rätt galen dag/kväll. Först skola och efter det stack jag och Darja iväg för att fota, blev mååånga fina bilder som kommer att visas på bloggen. Sedan firade vi min kompis Elin som fyller 17. Marrängsvisch + kladdkaka + super bästa vänner är bäst. Efter det skulle vi till någon fest ute i skogen fast inte skogen utan ännu längre in i skogen. Jag stannade hemma.

Snart kommer Tanja, Kimba och Miljana för att fotograferas, ska bli riktigt kul! Har även en till pingla som vill fotas med det är en hemlis. Ikväll blir det mys med vänner tror jag. Bäst ha det!

Te och kort

Hej! Idag har skolan varit helt ok. Började med tidningsprojektet och det ska bli fett nice. Linn petra och jag är en grupp vilket är bra! Imorgon har jag studiedag, hehe!!! Klara och linda har också studiedag, vilket är kul. Nu är jag hos Klara och vi ska dricka te och spela kört. Ha det bäst

Klalalls inlägg


Klaras Bild från siesta 2009!!!! (min egna autentiska bild, förföljer dig förevigt om du baxar den mannen)
Jag är mycket stolt över att få göra mitt egna inlägg i Allens blogg! Jag tänkte fira detta unika tillfälle med att bifoga en trevlig bild från livets bästa stunder. Mina egna tankar om bilden: CAPRE DEMI!
Bezök min blogg också, annars kommer jag att göra så hemska saker att dom inte ens gjorts än.
www.StringBeanKlalall.blogg.se


BB

Nu blir det favoriten Big Brother på TV! loooooveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Videoblogg


Bara för att jag har tråkigt...

How do i do this?


Folkdans
Studion


Ställer upp lite softboxar och sedan blir resultatet så här:


Tada!!


Vill ni att jag ska filma och sånt för att sedan visa hur jag gör? Redigering osv...

Whiskey - Jim Beam


Capre Demi


Capre Demi mina vänner!!

Älskling


Två stycken av tre - bra jobbat faktiskt!

Kvinnan i mitt liv är väldigt duktig faktiskt. Skrivit 3 böcker och är en fantastik konstnär (ska äga en tavla när jag flyttar hemifrån). I fredags stack jag även till Scorett för att fråga om jag kunde få en plasch där hon fanns med. " Nej tyvärr, vi slängde de för 2 veckor sedan :))) " Fy och skäms sa jag till de i personalen. Men v. 16 ska jag komma tillbaka och få de som finns i affären nu.Fota i ett ljussvagt rum
När du ska fota tex. konsert så höjer du ISO:t till tex 400/800, brors på. På dessa bilder hade jag ISO 800 ifall (lite mycket, men det blev bra ändå). Sedan ska du ha ett objektiv med en stor bländare som 1,8 1,4. Jag har ett 35mm/1,8D.

Ställ kameran på manuellt (alltid manuellt!) och ändra till Livfull. Jag vet inte vad det heter på andra kameror men på Nikon D3000 heter det Livfull. Höj skärpan till max och även kontrasten. Detta gör att även fast det är svagt så blir färgerna bra och även skärpan.


Regler inför konsertbilder!

  1. Sitt längst fram om du har ett 35mm.
  2. Höj ISOt
  3. Ändra till Livfull
  4. Höj kontrasten och skärpan till max
  5. Fota

Big Brother RickardHär har ni en film på när han är psykooooo.
Läste ett inlägg på en blogg om Rickard.


Sicken idiot säger jag bara. Han ligger tydligen fortfarande på sjukhus efter att ha blivit psykad i huset, rätt åt honom. Hur DUM är man om man söker till Big Brother om man inte klarar av det? Det är ju för fan inte första gången BB visas på tv och då borde man ju fatta att det är jobbigt för vissa.

Kollade även på debatt för några veckor sedan och då tog de upp om Rickard (idioter). Det pratades om att BB inte har så bra koll på deltagarna och lalala - BULLSHIT! De har för fan kameror och skit. Hur ska man då kunna missa om en mår dåligt? Och om en mår dåligt så får de för fan ta ut honom, vilket de gjorde.

Blir så jävla förbannad över han Tobbe också. "Måste sticka för att jag har affärer" Tänk hur många som skulle kunna döda för att få ta hans plats? Typ jag.


Ville prata ut om denna katastrofhistoria om Rickard!

InnaValfri jacka

Jag tävlar hos Millah om en valfri jacka från Elvine.se!


Lite party, klackisarna i taket

Ikväll kör vi igen. Jajjamän!! Syster och far är på bio - Hur många lingon finns det i världen? Inte en aning.
Klockan 9 kommer det folk till mig vilket ska bli sjukt kul. Har sovit från klockan 5 till nu typ och just nu dricker jag kaffe, starkt och svart - Så ska det vara. Eller hur? Inte med en massa äcklig mjölk och socker! Ha det bäst!

Kroatien pula och värme - GE MIGLite oldieNär jag drömmerVar så jävla sugen på chips så jag...


Visar hur jag fick till det snygga ljuset någon dag!!

Igår var jag hos Frida, det var ju rätt skoj faktiskt. Vi var på Ica sen stack vi till Frida. Jag och Klara blev sjukt sugna på chips så jag cyklade hem, hämtade chips och till Frida igen. Klara gjorde samma sak, men stannade hemma dock. Suck!!

Idag ska jag kanske åka till Växjö om det inte är för halt och köpa mig skor och lite nya kläder. ALLA pengar ska gå till kläder nu, inget till kameran. Vet någon en bra hemsida där man kan köpa skor? Snygga och lagom pris dvs 800kr. Tell me! Ha det bäst!

New soul


GreenFota i ett ljussvagt rum
När du ska fota tex. konsert så höjer du ISO:t till tex 400/800, brors på. På dessa bilder hade jag ISO 800 ifall (lite mycket, men det blev bra ändå). Sedan ska du ha ett objektiv med en stor bländare som 1,8 1,4. Jag har ett 35mm/1,8D.

Ställ kameran på manuellt (alltid manuellt!) och ändra till Livfull. Jag vet inte vad det heter på andra kameror men på Nikon D3000 heter det Livfull. Höj skärpan till max och även kontrasten. Detta gör att även fast det är svagt så blir färgerna bra och även skärpan.


Regler inför konsertbilder!

  1. Sitt längst fram om du har ett 35mm.
  2. Höj ISOt
  3. Ändra till Livfull
  4. Höj kontrasten och skärpan till max
  5. Fota

Före och efter redigeringNå... så här ser ni bilderna före och sedan efter. Tyckte om denna. Rosa och mjuk, men ändå simpel och snygg. Vad tycker ni? Nu är Lika-o-lika slut. Skönt men ändå inte. Nu blir det tillbaka att dra sig till skolan och lyssna. Och fy fan vad jag hatar detta. Det har varit sol ute hela veckan men kallt och vad kommer idag? Jo... vitt bajs. Lovvvvvve. Ha det bäst!

Pink windLika olika


Fixat mig och sticker snart till Lika olika i skolan då det bjuds på mat från olika länder. Eller ja bjuds och bjuds, men betalar sen får man äta hur mycket som helst. Gillas. Ha det bäst!

Anela och Inna


And so on

Vad sägs om flera "modell" bilder? JAAAAAAAAAAAAA
*************

Vem är den anonyma fittan från Farsta?

Adress till personen
MARBACKAGATAN 11
Farsta, Stockholms Lan 12343
Sweden

Petra i studion


Fotat min vän/sambo Petra i studion. Bilder kommer snart. I Lördags så kom mina test modeller Dragana, Anela och hunden Inna. Hur bra som helst. Lär mig skicka bilder till kunder, fota i studion och fota hundar. Skit bra! Nu kör jag och fotar så mycket som helst och sen får vi se vart Photonerden hammnar. Ha det bäst!

Vinnaren som får solglasögon är...

Oliver!
Den enda killen så klart att kan skulle vinna + att jag håller med hans motivering.
Så här lyder den:
" jag vill vinna solglasögonen för att jag behöver verkligen ett par till sommaren och har inga solglasögon
skulle verkligen bli glad om jag fick ett par. skulle verkligen bli perfekt nu till sommaren !
jag vill ha ett par hel svarta wayfarers för jag älskar svarta solglasögon och jag gillar när folk inte vet vad som döljer sig bakom dom ,
hoppas att min motivering vart bra nog för solglasögon är i min önskelista just nu"

Så grattis till Oliver och tack till alla som har medverkat! (Kolla din mail Oliver!)
Kan ju säga att jag har en till tävling på G ;)Dragana och Inna


Idag avslutas tävlingen


Klicka på bilden för att tävla

Fusion


Summer caling


Sommaren, vart tog du vägen?Hoppades på detta vädret men istället blev det detta...Next ->


Vad händer inte när det precis börjar bli vår? - Jo, snön kommer.
Brb -> Självmord.

Next ->


Vad händer inte när det precis börjar bli vår? - Jo, snön kommer.
Brb -> Självmord.

Kvinnan i mitt liv

Bild tagen från: Gynning.net

Dzenana


Solglasögon?

Glöm inte tävlingen som avslutas på söndag!
http://photonerden.se/2011/february/utkast-feb-21-2011.html#comment

Black Metal

Äntligen! Mopeden är igång och jag slipper komma anfådd och svettig till skolan, tack!!

Sommar


Ge mig sommar, speciellt värme! Jag vill börja fota igen och lägga upp nya bilder på bloggen.
FYYYYYYYYYYFAN för vinter. (Nu är jag trött på den)

My eyes


Mirela

 


Brb... tyskaprov på torsdaf så nu blir det plugg ända till 20:00 då jag firar att jag har klarat veckans måndag med en semla och mycket glass - Så ska det vara!

Från och med nu så...

Kommer jag att uppdatera när fan jag vill och hur jag vill. Bra!
(Kommer inte att följa detta pga. känner mig dålig... ska ju bli next Kissie)

Problems

Nu är det så här att jag är trött på detta. Jag måste verkligen tvinga mig för att logga in och blogga ett jävla inlägg. Problemet är att jag vill ha massa besökare och lala men orkar verkligen inte. Vad gör jag?

Ska jag byta till tumblr eller stanna här göra om designen som fan och bara lägga in bilder när jag har lust för detta??

Roza flowerVa gö vi? Nu kö vi!!


Klackarna i taket bejbs


Fotade lite produktfoto igår pga. hade inget att göra. Helt ok bild! Mitt rum är klart!!! Jag har inte sagt i bloggen att mitt rum renoveras men nu så. Kommer före och efter bilder på mitt rum hihi. Nae, nu ska jag fixa mig och sen vidare till Lycke för att hämta mitt objektiv sen till Klara för att baka och fota, helt ok! Ikväll kör vi klackarna i taket babes. Ha det bäst!

Hur får man till studion hemma?


Bilderna är tagna i min "studio". Jag tycker att det blir rätt bra ändo. Hade tänkt och skriva hur du fotar inne och i "studio"

1. Hitta en stor vit vägg där hemma (INTE lakan eller något sånt)
2. Fråga en målsman du har hemma om du kan få låna den gula stora bygglampan, helst 2 stycken.
3. Hitta en du kan fota.
4. Säll in kamerans vitbalans på Glödlampa! (Nikon kamera)
5. Sätt en lampa på en sida och den andra på andra sidan. Rikta lamporna mot den vita väggen. Detta gör så att den vita färgen reflekterar så att bakgrunden blir vit!
6. Använd stativ och reflexskärm om du har, blir mycket bättre bilder då.
7. Börja fota!!


Så här kan det se ut!Dålig bild. Men ni fattar! Och visst är mitt stativ fint?


Äntligen här


Lite kass uppdatering, men men. Tja, jag har bytt header. Om någon duktig och kunnig i att pyssla i Photoshop och göra engilt mina önskningar kan ju kontakta mig (mail finns i menyn). Hade varit fett snällt!!

Ikväll ska vi fira Lorena (igen!). Så det ska bli lagom kul! Imorgon kör vi på fest och klackarna i taket och tik tock nanan. Omg lääängtar asso. Nu ska jag uppdatera bloggen och visa er små små tips så era bilder blir super fina. Ha det bäst!

Jarå... men snart kommer headern

Ny design! Igen...
Hinner inte fixa så mycket men headern får vara så just nu... Nu blir det Big Brother!! Ha de göttans!

Kör moppe!

Hemma efter en dag i skolan. Fick veta att jag ska ha tyskaprov nästa vecka, gud så kul!!!! Matteprov imorgon också, skit kul det med. Men... snart är det helg. Det är det som får mig motiverad till skolan. Vill också börja köra moppe till skolan nu. Vägarna är fina, men... det är iskallt ute. Ha det bäst!

RSS 2.0