look what they done to my song

Yeah yeah
Musik på högsta volym här hemma och nu ska jag gå och välja kläder så jag slipper göra det ikväll! Var ute och fotade lite i trädgården en snabbis, det var sjukt kallt... Hur ska jag överleva kvällen? Ha det bäst läsare.
Update: Jag orkar inte fixa kläder och sånt bajs nu, det går ju skit snabbt.

Örn?


För någon dag sen tog jag en bild ut genom mitt fönster. När jag la in bilderna på datorn såg jag denna stora fåglen, eller örnen? Vet ni vad det är för något? Skummt. Fåglen är ju huge. Och ja, det är äkta... inte photoshop!

Guten tag
Goddag säger ni kanske, men jag säger godmorgon! Idag ska jag peppa till nyår och det ska bli kul... fast vart ska jag vara? Kompis 1 eller Kompis 2? Aja, det löser sig! Har duscat så jag slipper stressa senare. Hur ska ni fira nyår? Ha det bäst!

23:00 är bara för mycketShit, är klockan redan 23:00? Har inte gjort det jag skulle göra dsv fixa inför nyår. Äsch, jag fixar det imorgon på 1h! Imorgon ska det bli fest, men vet inte vart. Har två fester att välja mellan, svårt. "Snart" ska jag nog gå och lägga mej, är sjukt trött ska ni veta. Gjorde en ny sån dära copyright grej också! Ha det bäst!

Långa nätter


Rufsigt, Lockigt eller Krulligt?
Nu har jag varit ute och träffat lite kompisar. Snart så ska jag pröva kläder till imon så jag slipper göra det imorgon, även frisyr. Imorgon blir det fest med kompisar och det ska bli great. Nu ska jag lyssna på musik (spotify) och bara ta det lungt! Gästerna kunde inte komma idag.

Lung kväll och tagga
Nu har jag fotat för idag. Snart ska jag ut igen för att träffa en kompis sen till ICA. Ikväll blir det en lugn kväll och bara tagga för imorgon. Nytt år imorgon! Fan va snabbt det har gått...

its a beautiful dayNu har jag klippt mej så jag är fin till nyår. Bilder kommer i think. Nu ska jag vänta tills mitt hår har torkat sen ska jag ut och fotografera, high five!


Hello sunny dayIdag när man vaknade, dvs klockan 11:30 så tittar man ut och ser solen. Underbart. Jag hoppade upp ur sängen och gick och åt frukost. Nu sitter jag här och har försökt att tänka ut vad jag ska göra med min header. Snart ska jag ut och fotografera för det är perfekt väder! Ha det bäst. (Har försökt att fixa bilden och min copyright bild i 1h nu, så inlägget är gamal... typ)


Startar... nu!

Nu har jag pillat med designen ett tag (lögn) . Jag fick silmallen av Johanna så det va bara headern att fixa. Dock är jag inte nöjd men jag får se vad jag kan hitta på med den. Idag har jag varit i Växjö och handlat in lite till garderoben med vänner. Imorgon ska jag ta sovmorgon och sen ut och fotografera. Ha det bäst!

Nya tag, "ny blogg"

Yes, thats right! Photonerden kommer in i bloggvärlden ännu en gång... fast börjar inte blogga förens han har fått sin kamera!


RSS 2.0